11 februar 2017

Overvejer du at blive personlig træner/kostvejleder? Nu er det tiden!

Har du har fuldt ud styr på træning og kost efter mange års kendskab på egen krop, eller måske har du hjulpet venner og familie til en sundere livsstil.
Det kan også være du har taget en personlig træner og/eller kostvejleder uddannelsen, fordi du drømmer om at gøre en forskel for andre.

(For at gøre indlægget lidt mere letlæseligt, kalder vi personlige trænere og kostvejledere for coach).

Dog af en eller anden grund er du ikke kommet i gang med forretningen. Dette kan skyldes mange ting, og det er slet ikke det blog indlægget her skal handle om, men blot om at NU er tiden for at komme ud over rampen og få gang i din drøm som coach.

Lige nu, er der på Danmarks kortet ca. 1 million personer, der er medlem af et fitness center. Hvis vi siger at en tredjedel ikke kommer i fitness center, og en tredjedel ikke gider have en coach, de kommer nemlig kun for hyggens skyld, hvilket er helt fair. Så er der altså stadig 250.000 til 300.000 tilbage, der gerne vil have en coach. Det er altså rigtig mange når vi tænker på at boomet indenfor sundhed og fitness ikke engang er på sit højeste endnu (hvorfor, kommer jeg med et bud på senere). Mange af de 300.000 har ikke en coach lige nu, men vil rigtig gerne have en – de ved bare ikke hvor de skal lede, udover google, og der kan man let blive forvirret over hvem man skal vælge.

Det er her du kommer ind i billedet, men du skal selvfølgelig markedsføre dig selv på de sociale medier, google, i dit netværk, men da også i fitness centret. Tag din firmatrøje på når du træner, og du vil opleve at folk kommer hen til dig oftere og oftere og spørg om tips og råd, og med tiden vil du få en masse klienter ind i din portefølje, og dermed få rigtig godt gang i forretningen. Lige nu er der mange coaches derude, men der er plads til mange, mange flere. Så det er bare med at komme i gang med drømmen.

Hvis vi kigger på København, er der en tendens til fitness centre åbner op, hvor klienter kun er medlem hvis de bruger en af de coaches der er tilknyttet centret. Mit bud er at det bliver allemandseje at have en personlig træner og/eller kostvejleder når man melder sig ind i et fitness center. Hvorfor så ikke være med fra start?

Hvis vi kigger 5 år frem er mit bud også at læger begynder at henvise til kostvejledere hvis man har vægtproblemer, og en personlig træner, hvis man har problemer med balancen, muskelmasse osv.
Måske henviser de til en der kan begge dele, derfor er det altid en fordel at tage begge uddannelser, og blive ved med at viderebygge på sin faglighed.

Så er du ikke personlig træner og/eller kostvejleder endnu? Så er det nu du skal i gang med din forretning. Du har alle forudsætninger for at det bliver en succes.

Hvis du ikke helt ved hvordan du markedsfører dig som coach, så smid en kommentar til blogindlægget her, og vi vil lave et blogindlæg om netop dette emne!

Tilbage til oversigt