20 august 2017

Markedsfør dine klienters fremgang med Entrenador

Det kan hurtigt blive ensformigt at sætte to billeder ved siden hinanden, når man har mange klienter som der skal laves kropsfremgangsbilleder med start og slut resultater for.

Derudover kræver det ofte en større indsats at lave et billede der fanger øjnene for potentielle kunder, da de ser den slags billeder mange gange hver dag.

Da det er en spændende udvikling dine klienter kommer igennem, og mange gerne se resultatet af det gode, men også hårde, arbejde der ligger bag det at få en veltrænet krop, har vi udviklet et gratis værktøj, som du kan benytte til at lave billeder af dine klienters kropsfremgang.

Værktøjet er en generator hvor du blot skal udfylde nogle felter, indsætte to billeder (før og efter billedet) og vupti. Så har du et rigtig godt billede som nedenstående, der fanger ethvert øje, samt fortæller rigtig meget omkring din klient, dig selv og jeres fælles forløb.
Du kan gemme billedet og lægge det på de forskellige sociale medier, og dine potentielle kunder vil automatisk standse op og se billedet, og derefter læse teksten – det vil fange mange flere kunder.

For at bruge generatoren skal du blot klikke her, hvorefter du vil blive guidet igennem opsætningen.

Tilbage til oversigt