20 august 2017

Markedsfør dine klienters fremgang med Entrenador

Det kan hurtigt blive ensformigt at sætte to billeder ved siden hinanden, når man har mange klienter som der skal laves kropsfremgangsbilleder med start og slut resultater for.

Derudover kræver det ofte en større indsats at lave et billede der fanger øjnene for potentielle kunder, da de ser den slags billeder mange gange hver dag.

Læs mere
15 februar 2017

Brug Instagram til at få succes med din forretning som personlig træner

Sociale medier er en effektiv måde at promovere dit personlige brand, men faktisk også din forretning som personlig træner - MEN der er faktisk flere måder på hvordan man skal gøre det på de sociale medier (vi kigger her på Instagram, da mange bruger dette medie). Det handler nemlig ikke om at få flere tusinde følgere, men at få de rigtige følgere.

Herunder vil jeg gerne give dig 5 tips til hvordan du kan bruge Instagram til bygge din online forretning.

Læs mere
12 februar 2017

Er det nødvendigt med en personlig træner eller kostvejleder?

Er det nødvendigt med en personlig træner eller kostvejleder?

Det simple svar er: ”det kommer an på”. For det kommer nemlig helt an på hvad dit mål er.
Er dit mål blot at droppe alt sukker, for på den måde at blive sundere? Ja så er en personlig træner og/eller kostvejleder måske ikke helt nødvendigt. Vi kan alle kigge bag på varen vi køber nede ved den lokale købmand, og se om der er sukker i de produkter vi smider i kurven.

Men er dit mål at komme i bedre form, ændrer dine madvaner, lære hvordan man spiser sundt og varieret, lærer hvordan man handler ind, laver mad til flere dage, samt hvordan man finder motivationen frem til at dyrke motion på daglig basis – ja så er en personlig træner/kostvejleder faktisk i de fleste tilfælde nødvendigt – OGSÅ selv om du måske har fuldstændig styr på kost og træning.
Hvorfor det tænker du nok, for hvis man nu selv kan alt det grundlæggende og sagtens ved hvad der skal til for at tabe sig, eller blot komme i bedre form, hvorfor så bruge en træner?

Læs mere
11 februar 2017

Overvejer du at blive personlig træner/kostvejleder? Nu er det tiden!

Har du har fuldt ud styr på træning og kost efter mange års kendskab på egen krop, eller måske har du hjulpet venner og familie til en sundere livsstil.
Det kan også være du har taget en personlig træner og/eller kostvejleder uddannelsen, fordi du drømmer om at gøre en forskel for andre.

(For at gøre indlægget lidt mere letlæseligt, kalder vi personlige trænere og kostvejledere for coach).

Dog af en eller anden grund er du ikke kommet i gang med forretningen. Dette kan skyldes mange ting, og det er slet ikke det blog indlægget her skal handle om, men blot om at NU er tiden for at komme ud over rampen og få gang i din drøm som coach.

Læs mere